HANGZHOU ALIBABA HEADQUARTERS LANDSCAPE DESIGN


The landscape design reflects the rational set-up of the architecture but breaks its repetitiveness creating a young and lively environment. We designed an interactive outdoor space which is not meant to be just crossed to get to the office as quick as possible, but to be enjoyed and lived out of the working hours. With the purpose of integrating the design with the context, the architecture and the surroundings, we based our landscape design on three simple principles: 1. Diversity & Connection 2. Natural environment 3. Sustainability


LOCATION: Hangzhou, Zhejiang,  China
CLIENT:
Alibaba Trading Company
DESCRIPTION:
Landscape design
LEAD DESIGN:
MUDI, MSP
GFA:
88,526 sqm
YEAR:
2016
STATUS:
Settled (2016)

地理位置: 中国浙江省杭州市
客户:
任务: 景观设计
主创设计: MUDI, MSP
建筑面积: 88,526 sqm
年份: 2016
现状: 2016进行中